Nespresso capsules aanbieding 2022

Nespresso capsules zijn er in verschillende maten. Daarom moet u om te beginnen weten welk soort Nespresso capsules geschikt is voor uw nespressomachine. Meestal is het nodig te weten welke smaak u wilt en welke branding u lekker vindt. De variëteit aan Nespresso capsules verschilt per bundel. Regel daarom hoeveel cups u moet bestellen. Wij hebben de aanbiedingen van 2021 hieronder weergegeven zodat alles overzichtelijk is.

  • Wat zijn Nespresso capsules?
  • Prijs nespresso cups
  • Nespresso capsules aanbiedingen 2021

Wat zijn Nespresso capsules?

Nespresso capsules worden gebruikt in een nespresso machine. Deze machine is zo ontwikkeld dat cups erin kunnen worden gedaan die ervoor zorgen dat een bepaald soort koffie uit komt. Deze koffie kan op verschillende sterkten en smaken zijn en wij hebben probeert in dit artikel de aanbiedingen van verschillende smaken te weergeven. Hierdoor krijg je de beste deal maar ook meteen de smaak die je wilt hebben.

Prijs nespresso cups

De prijs van nespresso cups kunnen verschillen van tussen de €0,3 tot €1,5 per cup. Het is belangrijk om goed te kijken waar je het best de cups kunt kopen en als het gaat om een maandelijkse bestelling kun je overwegen om dit ook te doen om extra korting te krijgen.

Nespresso capsules aanbiedingen 2021

We hebben hieronder van verschillende krachten qua smaak de Nespresso capsules weergegeven.

Nespresso Intens Pakket – 50 Capsules

Een selectie van 5 intense koffies, die een variatie aan aromaprofielen en intensiteit bieden. Ideaal voor wie graag geniet van een intense kop koffie.

 

Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato Cups – 5×10 cups

Deze espresso is een fragiele mix van de beste Arabica bonen uit Zuid-Amerika en Oost-Afrika, versterkt met de buitengewone smaak van Robusta bonen. De voorzichtige en afzonderlijke branding van de bonen zorgt voor een fruitig bouquet waarin een zurige noot is verwerkt en dat elegant wordt gecombineerd met de bijzondere aroma’s die door het roosteren

 

Nespresso cups – Barista line – 3 x 10 stuks

Nespresso Barista line
1 x 10 capsules Chiaro
1 x 10 capsules Corto
1 x 10 capsule Scuro