Espressomachine voor het kantoor kopen? Let op dit

Espressomachine kantoor

Er zijn allerlei manieren om de activiteit en energie van het hele kantoor op te fleuren, maar één manier om ervoor te zorgen dat uw werknemers actief genoeg zijn terwijl ze hun werk doen, is door een espressomachine te installeren. Er zijn allerlei voordelen die uw kantoor heeft als u een espressomachine installeert. Aan de andere kant zijn er enkele belangrijke dingen waar u aan moet denken voordat u naar buiten gaat om zomaar een espressomachine voor uw kantoor te kopen. Hier zijn enkele dingen waar elke individuele espressodrinker rekening mee moet houden bij het nadenken over espressomachines voor zijn of haar kantoor:

Espressomachine kantoor prijs

Net zoals er veel verschillende soorten espressomachines zijn die u kunt kopen, zo zijn er ook tal van prijzen voor espressomachines op de markt. Espressomachines kunnen worden gekocht voor $ 50 of $ 500, maar het hangt er maar net vanaf hoe mooi of leuk je je machine nodig hebt om te kopen. Voor het gemiddelde kantoor zou een dispenser met 2 kopjes espresso waarschijnlijk voldoende zijn, aangezien espresso-shots de portie zijn die typisch op een van deze espressomachines passen. Als u op zoek bent naar een espresso-dispenser met 2 porties, zal de prijs van een van deze machines waarschijnlijk rond de $ 150-200 liggen. Liefhebbers die zijn uitgedost in chroom of een zwarte afwerking zullen natuurlijk ook aanzienlijk duurder zijn! De beste espressomachines kunnen variëren.

Espressomachine kantoor behoeften

Een ander probleem dat moet worden overwogen voordat u een espressomachine voor op kantoor koopt, is hoeveel espresso het hele kantoor op een ochtend of werkdag nodig heeft. Bovendien maakt het type espressomachine ook een verschil, en hier moet je overwegen of je een automatische espressomachine moet kopen of gewoon bij een goedkopere machine moet blijven die mogelijk handmatige bedieningselementen heeft. Natuurlijk kunnen ook halfautomatische espressomachines worden gekocht die ook vrij snel espresso-opnamen zullen maken. Aan de andere kant zal het aantal werknemers in één kantoor meer dan waarschijnlijk bepalen welk type machine wordt gekocht. Terwijl een handmatige machine enkele minuten nodig heeft om één shot espresso uit te persen, kan een volautomatische espressomachine even snel espresso-shots geven als je je omdraait!

Er zijn ook een heleboel andere specifieke problemen bij het kiezen van de juiste espressomachine. U moet bijvoorbeeld kiezen of het belangrijk is voor uw werknemers om de instelling van het malen van de espressokoffiebonen te kiezen.

Er zijn een aantal machines die de bonen automatisch tot een fijn poeder vermalen, maar er zijn andere waarmee de espressodrinker volledige controle heeft over de hoeveelheid malen die hij doet! Vanzelfsprekend zullen degenen die de espressodrinker de meeste controle geven over hoe fijn of grof de bonen worden gemalen, waarschijnlijk aanzienlijk duurder zijn dan andere automatische espressomachines. Al met al zijn al deze dingen erg belangrijk voordat u investeert in een espressomachine voor op kantoor!

1 gedachte over “Espressomachine voor het kantoor kopen? Let op dit”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.