Espresso pad – Deals en alle informatie die je moet weten

Espresso pad

Pomp uw volgende kopje koffie op met een Dowe Egberts Switch Espresso-koffiepad. Houd je van koffie en espresso en wil je thuis genieten van een kwaliteitsdrankje dan zijn deze espresso koffiepads ideaal.

1        Maak een snelle kop koffie met een espresso-pad

De tijd die u nodig heeft om de espresso af te meten, ze in uw machine te drukken, uw drankje te maken en vervolgens op te ruimen, kan behoorlijk tijdrovend zijn en daarom zijn de koffiepads ideaal. Espresso-koffiepads zijn een snelle manier om espresso- / koffiedranken van hoge kwaliteit te zetten zonder veel werk of opruimen.

1.1       Wat is een espresso-pad en waar vind je ze?

Espresso-koffiepads zijn als voorverpakte koffiefilters. De espresso of koffie zit ingeklemd tussen het filtreerpapier en vormt een pad van ongeveer twee centimeter in diameter. Je gebruikt ze op dezelfde manier als je koffie zet (espresso maken) in een traditionele koffiepot voor thuis, alleen zonder het gedoe van het afmeten van gronden. Als je echter een Dowe Egberts Switch pod koopt, heb je zelfs geen koffiezetapparaat nodig. Deze pods zijn ontworpen om onderweg te gebruiken. Ze zijn ontworpen om met je duimen te worden ‘gepompt’ voor een schuimige, romige koffie. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken en kunnen zowel warm als koud worden geserveerd. Bij de andere espresso koffiepads moeten ze in een espressokoffiezetapparaat worden gedaan. Je zet de espresso of koffiepad gewoon in een compatibele machine en je werk is gedaan. Opruimen is net zo eenvoudig, want het enige dat u hoeft te doen, is de espresso / koffiepad weggooien en uw machine uitspoelen.

1.2       Benodigde apparatuur en waar is deze te vinden?

Als u een espressokoffie wilt maken met een espressokoffiepad en geen dowe egberts koffieschakelpad, moet u een espressokoffiezetapparaat kopen. Espresso-koffiepads zijn ontworpen om met de meeste machines te werken, dus u hoeft niets nieuws te kopen als u er al een heeft. Kortom, espresso-koffiepads maken het proces een stuk sneller en gemakkelijker voor u. Espresso-koffiepads zijn verkrijgbaar in de meeste vormen, waaronder Starbucks en Nestle. Espresso-koffiepads besparen u tijd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. U kunt nog steeds espresso of koffie van hoge kwaliteit zetten en u kunt genieten van het feit dat het al voor u is verpakt om meteen te zetten. Met de introductie van de nieuwe Dowe Egberts Switch koffiepads heb je ook de luxe om te kiezen voor speciale koude koffie en gearomatiseerde espressokoffie. Bothe standaard espresso koffiepads en dowe Egbert switch koffiepads kunnen worden gekocht bij uw plaatselijke supermarkt en lokale garages. Wil je meer lezen over espressobonen?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.