Beste Espressomachines

Denk eraan om ’s ochtends een verse espresso van coffeeshop kwaliteit te hebben als u opstaat, zonder dat u het huis uit hoeft. Dit is wat uw eigen espressomachine kan bieden, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het juiste product koopt en weet hoe u het moet gebruiken wanneer u het thuis krijgt. Wij hebben de beste espressomachines uitgezocht.

De'Longhi

De De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B volautomatische espressomachine is geschikt voor zowel verse koffiebonen als gemalen koffie. De De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B koffiemachine heeft een waterreservoir van 1,8 liter, een koffiebonen reservoir van 250 gram, en een vermogen van 1.450 watt....

Philips

De simpelste manier om te genieten van koffie met verse bonen. LatteGo, het snelst schoon te maken melksysteem ooit. Geniet van 4 drankjes met één druk op de knop, met de perfecte crèmelaag, aroma en temperatuur. De Philips LatteGo series 2300 EP2334/10 volautomatische espressomachine bereidt...

De'Longhi

De De'Longhi ECAM290.81TB Magnifica EVO volautomatische espressomachine is geschikt voor zowel verse koffiebonen als gemalen koffie. De De'Longhi ECAM290.81TB Magnifica EVO koffiemachine heeft een waterreservoir van 1,8 liter, een koffiebonen reservoir van 250 gram, en een vermogen van 1.450...

De'Longhi

Magnifica Start is de machine die de ervaring, knowhow en technologie van De’Longhi laat zien - om altijd het beste resultaat in het kopje te bieden. Speciaal ontworpen voor consumenten op instapniveau in de wereld van volautomatische espressomachines, die op zoek zijn naar een...

Philips

12 heerlijke koppen koffie van verse bonen, eenvoudiger dan ooit. Maak met één druk op de knop van de Philips LatteGo 5400 serie EP5447/90 heerlijke koffievariaties, zoals espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato. Met de LatteGo geeft u uw koffie eenvoudig een zijdezacht melkschuimlaagje...

BluMill

Met deze koffiemachine van BluMill zet u koffie als een echte Italiaan. Het koffie apparaat is geschikt voor zowel, cappuccino, espresso en latte machiato, én is voorzien van een automatische melkopschuimer. Met een vermogen van bijna 1500 Watt en een waterreservoir van 1,2 liter maakt u...

Philips

Geniet van het aroma en de heerlijke smaak van koffie van verse bonen met de Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine. Dankzij het intelligente koffiezetsysteem heeft elk kopje de perfecte temperatuur. Zet een espresso of gewone kop koffie met 1 druk op de knop. Heb je visite? Zet dan snel...

Krups

Krups heeft met deze Automatic EA815 de meest compacte volautomatische espressomachine ter wereld ontwikkeld. Dit zonder enige consessie te doen aan de kwaliteit of mogelijkheden. De Krups Automatic EA815 beschikt over een stoompijpje voor het opschuimen van melk, zeer handige bediening met een...

Philips

De simpelste manier om te genieten van koffie met verse bonen. LatteGo, het snelst schoon te maken melksysteem ooit. Geniet met één druk van 6 warme en verfrissende dranken met perfecte crèmelaag, aroma en temperatuur. De Philips LatteGo 3300 series EP3349/70 volautomatische espressomachine...

Siemens

Met de Siemens EQ6 Plus s100 TE651209RW volautomatische espressomachine zet je met één druk op de knop een melkspeciaiteit als Cappuccino of een Latte Macchiato. Dit is mogelijk dankzij de OneTouch-functie. De Siemens EQ6 Plus s100 TE651209RW heeft een koffiebonenreservoir van 300 gram en een...

Wat is espresso?

Espresso is een stroperige, traditioneel Italiaanse koffiespecialiteit. Eigenaars van een koffie winkel zullen je vertellen dat het maken van heerlijke espresso net zoiets is als het trekken van de perfecte pint bier. Het vereist geduld, oefening en is veel moeilijker dan het lijkt. Espressomachines van goede kwaliteit kunnen het gemakkelijker maken door de temperatuur en de interne mechanismen nauwkeuriger te regelen.

De verschillende espressomachines

Deze espressomachines werken op verschillende manieren. Als je bijvoorbeeld waarde hecht aan authenticiteit en sterke armen hebt, dan kan een Piston-aangedreven espressomaker iets voor jou zijn. Het ontwerp voor deze volledig handmatige espressomachine stamt al uit 1938. Velen worden nu verkocht voor decoratieve waarde naast het maken van een goede kop espresso, wil je iets lezen over de espressokoffiezetapparaat.

Er zijn verschillende soorten halfautomatische espressomachines. In alle gevallen wordt het water geleverd via een pompmechanisme, maar het malen, bereiden en inbrengen van de koffie moet met de hand gebeuren. Deze zijn misschien moeilijker te vinden, aangezien recent automatische of superautomatische machines steeds populairder en kosteneffectiever worden.

Halfautomatische espressomachines

Automatische espressomachines lijken erg op de halfautomatische versie, maar de temperatuur en hoeveelheid water wordt ook automatisch geregeld. Superautomatische espressomachines zijn nog altijd vooral voor de high-end van de markt. Deze vereisen eigenlijk alleen dat je de espressobonen erin doet! Ze kunnen ook veel extra functies hebben, zoals het opschuimen van melk of het maken van filterkoffie. Sommige koffiefans geloven echter dat de superautomatische espressomachines espresso van slechte kwaliteit produceren.

De prijzen voor espressomachines lopen uiteen van minder dan vijftig dollar tot meer dan tweeduizend dollar. De duurste zijn pompgestuurde espressomachines, die doorgaans alleen door coffeeshops worden gebruikt. Als u een van deze aanschaft, is het duidelijk van vitaal belang om een ​​gerenommeerde aanbieder met ervaring te vinden. Dankzij het internet worden thuis-espressomachines steeds beter verkrijgbaar, zelfs van niet-gespecialiseerde winkelsites.

Kies nu jouw beste espressomachine

De beste vooruitgang die het internet heeft gebracht, is echter de toename van consumentenrecensies van espressomachines. Dit helpt u bij het kopen op basis van de ervaring van anderen, in plaats van het verkoopmateriaal van de fabrikant.

Zodra u heeft geïnvesteerd in de beste espressomachine die bij u past, moet u koffiebonen van de beste kwaliteit kopen. Het heeft geen zin om de espressomachine de schuld te geven als je dit essentiële onderdeel hebt beknibbeld! Aanbieders van espressomachines bieden vaak hun eigen assortiment koffiebonen aan, die mogelijk veel breder is dan die verkrijgbaar bij uw plaatselijke supermarkt.

Een espressomachine is een perfecte investering of cadeau voor iemand die echt een passie heeft voor koffie. Je moet net als de kenners van de coffeeshop bereid zijn om wat tijd en moeite te steken in het maken van de perfecte kop. Als je dit doet en je espressomachine zorgvuldig kiest, ben je misschien goed op weg naar de koffiehemel!

Espressomachines overzicht

Als het gaat om een ​​geweldige kop koffie, doet de grootte er echt toe. En als je op zoek bent naar meer spierkracht in je mok, dan is kleiner zeker beter. Het is echt verbazingwekkend hoeveel kracht er in een piepklein kopje espresso kan worden gestopt.

Er zijn allerlei soorten koffie, gemaakt in allerlei automaten. Druppelmachines, handbrouwmachines en ouderwetse persen blijven populaire keuzes. Podmachines zijn de nieuwste gadgets die ruimte innemen in haute couture-keukens. Maar als je de rijkste kop koffie wilt, neem het dan van de experts: blijf bij espressomachines.

Speciale koffie

Niet voor bangeriken, espresso is de koffie bij uitstek voor diegenen die de voorkeur geven aan een volle, rijke smaak. Zoals bij elke koffiesoort, begint de sleutel tot het succes van het zetten met koffiebonen die zijn gemalen tot de juiste consistentie. In feite is een goede maling van het grootste belang voor een goede espresso. Als de maling te grof is, zal de espresso zwak en waterig zijn. Te fijn daarentegen, en het resultaat zal een bitter smakende, overdreven geëxtraheerde espresso zijn.

Om de perfecte maling te verkrijgen, zet u uw alledaagse koffiemolen weg en schaft u een speciale espressomolen aan, of gebruikt u de braammolen die bij veel espressomachines verkrijgbaar is. De ideale maling garandeert de beste smaak. Juiste molens werken om de essentiële oliën en smaken uit je espressobonen vrij te maken.

Hoe werkt de espressomachine?

beste espressomachinesNatuurlijk is er meer aan het perfecte brouwsel dan alleen de bonen. Het brouwproces is net zo belangrijk als het creëren van een heerlijke kop espresso. Als uw espressomachine een goede pomp heeft, wordt uw espresso binnen de voorgestelde tijdslimiet van 15 tot 20 seconden volledig gezet. In het ideale geval ontstaat er donkerbruin schuim dat “crema” wordt genoemd op het oppervlak terwijl de espresso in het kopje druppelt. Timing is van essentieel belang bij het verwijderen van kopjes van brouwmachines. Zorg ervoor dat u uw kopje weghaalt voordat de vloeistof witachtig bruin wordt, anders riskeert u het hele kopje te bederven.

Als het correct wordt gezet, zal de totale hoeveelheid espresso niet meer dan anderhalve liter zijn. Nog meer, en je hebt waarschijnlijk te veel water gebruikt, wat resulteert in een bitter smakende espresso.

Nu hoef je niet meer naar een restaurant voor een heerlijke kop espresso. Iedereen die een echt rijke, robuuste koffie-ervaring wil en deze thuis wil brouwen met een espressomachine van goede kwaliteit.

Het vinden van de beste espressomachine voor jou

U moet weten welke functies het belangrijkst zijn op een machine wanneer u zoekt naar welke espressomachines het beste bij u passen. Er zijn veel espressomachines, met veel fabrikanten die verschillende merken en modellen produceren. Luxe koffiehuizen gebruiken hun schat aan kennis en wat hun collega’s zeggen om te ontdekken welke espressomachines het beste zijn. Maar ook zij hebben hulp nodig bij het op de markt brengen van nieuwe merken en modellen. Wat moet een consument doen? Lees verder om erachter te komen.

Espressomachine ingebouwde molen

Een functie om naar te kijken in een espressomachine is de ingebouwde molen. Deze machines hebben meestal ook een speciale maalschijf om u te helpen het niveau van grofheid dat uw maalwerk produceert. Als u geen ingebouwde molen heeft, moet u uw afzonderlijke bonenmolen kalibreren om te corresponderen met uw nieuwe espressomachine. Veel van deze maalmachines zijn vooraf ingesteld op een bepaalde maalgraad, zoals voor een Franse pers of automatische druppelbrouwer, die mogelijk te grof is. Het kan verschillende pogingen en verschillende shots espresso kosten voordat u de maling bereikt die perfect is voor uw machine. Espresso-experts suggereren dat twee ons espresso tussen 17 en 23 seconden uit een dubbele mand wordt gehaald.

Als u problemen ondervindt bij het uitvoeren van deze maalproef, moet u er rekening mee houden dat goede machines een variatie in de grofheid van maalwerken moeten kunnen verdragen. Je kunt zien welke espressomachines van de hoogste kwaliteit zijn omdat ze niet verstopt raken door iets te fijne of te grove maling. De beste machines hebben een veiligheidsklep die de machines een hogere tolerantie geeft om water door malen te persen dat meer druk vereist, zoals fijnere malen. De espresso die wordt geproduceerd, is mogelijk niet zo lekker als de maling niet exact is. Uit industrieonderzoek is gebleken dat er een ideale winningsdruk is. Hogere drukken van te fijne maling kunnen ertoe leiden dat de opname te lang duurt om te trekken, wat resulteert in een te sterke en bittere espresso. Het te grof malen van de bonen resulteert in opnamen die te snel eindigen met een zwakke smaak en kleur.

Espressomachines beste kwaliteit

Een ander ding dat kan aangeven welke espressomachines van de hoogste kwaliteit zijn, is hoe luid de machine is. Premiummerken moeten relatief stil zijn. Het beste merk espressomachine zit op de decibel van een gefluister – met andere woorden, een zeer lage decibel. Een goede vuistregel is dat u een normaal gespreksvolume moet kunnen voeren terwijl uw machine een foto maakt. Op die manier kun je al je vrienden vertellen hoe fantastisch je machine is voordat ze het zelf gaan proeven.

De koffie-rage heeft de natie overspoeld! Starbucks duiken op op elke straathoek, in supermarkten, boekwinkels, winkelcentra en zelfs bibliotheken. Deze koffiekoorts heeft zich verspreid naar fastfoodrestaurants, cafés en restaurants, die ernaar streven hun klanten een grotere variëteit te bieden dan zwarte koffie in een piepschuimkop. Aangezien iedereen rondloopt met een kopje espresso, cappuccino, latte, macchiatos en elke andere koffiecreatie die er bestaat, is het geen verrassing dat de koffiebusiness een bloeiende onderneming is. Als uw jaarlijkse koffiebudget u verbijsterd heeft gemaakt, overweeg dan alternatieven voor het kopen van die smakelijke espresso-oplossingen. Veel mensen vinden dat de aankoop van een espressomachine voor thuis hen genoeg kan besparen om de machine vele malen te betalen.

Dure espressomachine

Je hoeft geen professionele barista-training te hebben om een ​​espressomachine voor thuis te gebruiken, omdat de meeste ongelooflijk eenvoudig te gebruiken zijn met elke keer perfecte resultaten. In plaats van op te raken en een fantastisch dure espressomachine te kopen waarvan u denkt dat u de beste resultaten zult behalen, kunt u overwegen om de meest geschikte machine voor uw specifieke behoeften te onderzoeken. Een eenvoudige zoekopdracht op het World Wide Web biedt u een grote verscheidenheid aan machines die zijn afgestemd op personen met een grote verscheidenheid aan behoeften.

Voor die personen met kleinere keukens of beperkte aanrechtruimte, zijn de kookplaatvarianten van espressomachines misschien de beste optie. Deze machines zijn niet elektrisch en werken volgens het principe dat vergelijkbaar is met dat van een dubbele ketel. Hoewel deze espressopotten niet zijn uitgerust met een element dat melk opschuimt, kunnen ze toch een geweldige kop espresso maken.

Een andere optie die snel steeds populairder wordt, is een machine die speciaal ontworpen pods draait. Deze peulen bevatten de koffie-ingrediënten en worden in de machine geplaatst en de espresso wordt gezet. Pod-espressomachines zijn de afgelopen jaren op de markt gekomen, maar bereiken net het hoogtepunt van hun populariteit. In plaats van gedoe met het malen van koffiebonen of het morsen van gemalen koffie, zijn deze peulen rommelig en onderhoudsvrij. Ook maken veel van de meest bekende koffieproducenten peulen met hun kenmerkende melanges, zodat u zonder rommel kunt genieten van de rijke smaak.

Als je geïnteresseerd bent in het direct recreëren van de fantastische espresso’s die in je favoriete coffeeshop worden geproduceerd, wend je dan tot een professionele espressomachine gemaakt voor commerciële doeleinden. Hoewel deze machines vaak de duurste, grootste en luidste machines op de markt zijn, zijn ze de ultieme luxe voor mensen die thuis espresso willen. Houd er echter rekening mee dat u geen honderden of zelfs duizenden dollars hoeft uit te geven aan een eersteklas espressomachine om thuis heerlijke espresso’s te maken.

Het juiste espresso-apparaat: een partnerschap tussen mens en machine

Vaak kunnen we vrienden, collega’s, buren en zelfs andere PTA-leden tegenkomen die een espresso-apparaat hebben. De tijden zijn veranderd met de snelle levens van mensen waarin iedereen haast lijkt te hebben en er minder tijd wordt besteed aan woon- en theesalons en meer in plaats van aan de coffeeshop van de stad. Lang voordat de coffeeshops begonnen te paddestoelen, waren er een paar espressokoffiezetapparaten verkocht op de gemeenschappelijke markt. Het verkrijgen van deze machines zou alleen bij koffietentoonstellingen en congressen zijn.

In die tijd duurt het voorbereiden van een kopje espresso (en voor koffiedrinkers is een kopje espresso slechts een paar slokjes) lang en kan het een rommelig proces zijn. Alles wordt handmatig gedaan, van het koken van het water tot het malen en knoeien met de poedervormige bonen. Om dit voor te bereiden, moet je weten wat er nodig is om een ​​barista te zijn.

Omdat steeds meer mensen genieten van echte gastronomische en speciale koffie, zijn er tegenwoordig veel modellen espressoapparaten op de markt. Er zijn modellen die praktisch alles doen en de gebruiker hoeft alleen maar het espresso-apparaat aan te sluiten en een perfect kopje espresso is binnen een paar minuten klaar.

Halfautomatisch espresso-apparaat

Voor liefhebbers van espressokoffie die volledige controle willen hebben over de smaak, smaak en textuur van hun espresso – deze machine is speciaal voor jou. Dit type espressomachine is niet volledig automatisch en voornamelijk om de uitkomst en smaak van de espresso te beheersen.

Voor budgetvriendelijke espressoliefhebbers die een espressoapparaat willen hebben, is dit het juiste model voor jou. De prijsklasse voor deze modellen is van € 100 – € 1.000, afhankelijk van het merk en model. Deze modellen geven geen matig brouwsel. Het heeft in feite nog steeds dezelfde uitkomst als de automatische, behalve dat u slechts een deel van de manipulatie moet uitvoeren.

Volautomatisch espresso-apparaat

Hoogwaardige espressomachines zijn deze modellen, waarvan sommige prijzen hebben die oplopen tot € 4.000. Deze machines zijn de volledig geautomatiseerde machines met één druk op de knop en alle koffieliefhebbers hoeven alleen maar te zitten en te ontspannen om zijn espresso naar het kopje te laten druppelen.

Deze modellen worden geleverd met een standaard LCD-scherm waarin je de dikte en de hoeveelheid espresso kunt programmeren. Het volume van de espresso kan ook worden geprogrammeerd zodat deze precies op het kopje past zonder morsen.

De prijsklasse voor deze modellen begint bij ongeveer $ 300 en kan oplopen tot $ 4500. Het is dus een goed idee om eerst de basismodellen te bekijken voordat je op de meer gecompliceerde modellen springt om dat zuurverdiende geld niet te verliezen.

Op zoek naar een espressomachine die weinig onderhoud vergt en waarmee je eenvoudig een heerlijk kopje espresso zet? Met de Krups Arabica Automated EA8150 espressomachine zet je snel 1 of 2 ristrettos, espresso’s of gewone kopjes espresso. De espresso is geheel naar eigen wens te organiseren door de instelbare maling, espresso temperatuur, espresso energie en waterhoeveelheid.

Dankzij de geheugencapaciteit van deze Krups espressomachine worden er 2 espressoprofielen opgeslagen. Drink je elke ochtend een kopje espresso van 100 ml dat extra stevig moet zijn? Dan wil je niet elke ochtend de machine instellen. Om een cappuccino te zetten kunt u eenvoudig met het stoompijpje melk in een glas opschuimen en daarna met een druk op de knop uw espressorecept beëindigen.

Alle espressomachines bij elkaar

Kies nu jouw beste espressomachine door te vergelijken. Natuurlijk niet alleen de prijs, maar alle functionaliteiten. Gelukkig kan je ook alle reviews van de kopers lezen.